Om WTW

Våra försäkringar ska uppfylla dina önskemål

Och de ska vara enkla att förstå och teckna

Globalt

WTW AB (NASDAQ: WLTW) är ett ledande globalt försäkringsförmedlings-, teknik- och konsultbolag. Med rötter tillbaka till 1828 har WTW 45 000 anställda i mer än 140 länder och marknader.

Vi utformar och levererar råd och tekniklösningar som optimerar hantering av kapital, sak- och personrelaterade risker, anställningsförmåner, ersättning och övrigt humankapital. Vi är ett globalt företag som genom lokal närvaro och expertis kan erbjuda skräddarsydda lösningar anpassade till lokala trender, marknader och lagstiftning. Genom kompetens, professionalism, engagemang och kundfokus hjälper vi kunder runt om i världen att vända risk till tillväxtmöjligheter.

I Sverige inleddes verksamheten 1979 och idag är vi en av landets ledande rådgivare inom ersättningsrelaterade områden, pensioner och vidare förmåner, aktuariella tjänster (liv och sak), samt risk- och försäkringsförmedling inom skadeförsäkringsområdet. Vi är cirka 200 medarbetare i Stockholm (HK), Göteborg och Malmö.

Välkommen att läsa mer på www.wtwco.com

Lokalt

I Sverige har vi varit verksamma sedan 1991 och är idag ca 150 medarbetare fördelade mellan våra kontor i Stockholm (HK), Göteborg, Malmö och Karlstad. WTW är ett utav nordens största risk- och försäkringsrådgivare.

Samarbeten

Redan i början av 2000-talet utvecklade WTW, i samarbete med ledande fastighetsmäklarföretag och besiktningsföretag, en Dolda felförsäkring för fastighet. Sedan dess har WTW kontinuerligt utvecklat Dolda felförsäkringen vidare och erbjuder idag bland annat även en försäkring för bostadsrätt. Vår strävan och vårt mål är att Dolda felförsäkringarna ska vara enkla att förstå, enkla att teckna och uppfylla de krav och önskemål som våra kunder, partners och leverantörer har på försäkringarna och på oss.

Vi är glada att du har hittat till oss! Varmt välkommen att fortsätta utforska mer kring dolda fel och vår försäkring.