Om Willis Towers Watson

Våra försäkringar ska uppfylla dina önskemål

Och de ska vara enkla att förstå och teckna

Globalt

Willis Towers Watson är en ledande global riskrådgivare och försäkringsförmedlare. Med historia från 1828 verkar Willis Towers Watson idag på samtliga kontinenter med mer än 39 000 anställda i 120 länder. Våra rådgivare är specialister inom alla branschsegment och verksamhetsområden – över hela världen.

Lokalt

I Sverige har vi varit verksamma sedan 1991 och är idag ca 150 medarbetare fördelade mellan våra kontor i Stockholm (HK), Göteborg, Malmö och Karlstad. Tillsammans med vårt systerföretag Max Matthiessen är Willis Towers Watson nordens största risk- och försäkringsrådgivare.

Samarbeten

Redan i början av 2000-talet utvecklade Willis Towers Watson, i samarbete med ledande fastighetsmäklarföretag och besiktningsföretag, en Dolda Felförsäkring för fastighet. Sedan dess har Willis Towers Watson kontinuerligt utvecklat Dolda felförsäkringen vidare – och vi fortsätter så – slår oss helt enkelt inte till ro. Vår strävan och vårt mål är att dolda felförsäkringarna ska vara enkla att förstå, ska vara enkla att teckna och ska uppfylla de krav och erbjuda de önskemål som våra kunder, partners och leverantörer har på försäkringarna och på oss.

Vi är glada att ni har hittat oss och välkommen att fortsätta utforska mer kring dolda fel.